Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

τολο ξενοδοχεια - Paradise Lost

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ

Το Paradise Lost διεκδικεί για λογαριασμό του το χαρακτηρισμό του επίγειου Παράδεισου κι έχει πολλά επιχειρήματα που συνηγορούν σε αυτό. Ευρύχωρα δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση και πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένα, άνετο μπαλκόνι και καταπράσινη θεά μέχρι το μάτι να αντικρίσει τη θάλασσα.

Το Paradise Lost βρίσκεται 150μ από την θάλασσα στο πιο όμορφο σημείο του Τολού. Σ’ ένα ήσυχο τροπικό περιβάλλον με φοίνικες και μπανανιές. Μεγάλη πισίνα, παιδική πισίνα, Pool και snack bar με τις ωραιότερες μουσικές αναμνήσεις και δροσερά εξωτικά cocktails. Σύγχρονο, ανακαινισμένο με κεντρική θέρμανση, bar, εστιατόριο, συνεδριακό και ιδιωτικό parking. Αν ανήκετε σε εκείνους που προτιμούν απλώς να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, θα έχετε πολλούς τρόπους να το κάνετε κι εντός του ξενοδοχείου, πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας στην πισίνα με τις πιο όμορφες μουσικές αναμνήσεις .

Οι λάτρεις του καλού φαγητού και των προκλητικών μεζέδων θα έχουν ένα λόγο για ένα ακόμη προπατορικό αμάρτημα. Παροχές που καλύπτουν κάθε απαίτηση, και φυσικά θέση σε στρατηγικό σημείο για να οργανώσετε τις περιηγήσεις σας σε Ναύπλιο, Επίδαυρο, Μυκήνες, Μονεμβασία, Μιστρά, Αρχαία Κόρινθο και Δελφούς, αλλά και να αποδράσετε στις Σπέτσες, την Ύδρα και τον Πόρο με ημερήσιες κρουαζιέρες.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ PARADISE LOST ΣΤΟ ΤΟΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ